Tło bannera

WIOSNA według Szefa Kuchni

29
maj '20
30
maj '20
Zadzwoń do nas +48 895 375 628
Wiosenne Menu
Wiosenne Menu
Wiosenne Menu
Wiosenne Menu

Wiosenne Menu

według Szefa Kuchni

Menu

PRZYSTAWKA:

Carpaccio wołowe z truflowym dressingiem rukolą i parmazynem - 25 pln

Małże Św. Jakuba na salsie mango i chili z chipsem z kopru włoskiego - 42 pln

ZUPA:

Krem z marchwi z chrupiącą ciecierzycą, kolendrą i nutą sezamu - 16 pln

DANIE GŁÓWNE:

Soczysty szaszłyk z kurczakiem w aromatycznych przyprawach z sosem tzatziki, frytkami i sałatą z warzywami - 36 pln

DESER

Lemon curd z włoską bezą - 20 pln 

Rezerwacja

Recepcja Hotelu:

tel. 89 537 56 22

mail: restauracja@azzun.pl 

 

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij